Pătură din fir gigant, lână merinos, verde smarald

390,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marime
Stoc limitat
Cum te putem ajuta?

Descriere

Comenzile pe aceasta culoare se vor confirma telefonic individual, dupa ce se va verifica stocul necesar de fire pentru tricotarea produsului!

În cantități adecvate, verde poate fi utilizat cu succes în orice cameră. Poate fi pe un perete de accent, perne decorative, pătură, accesorii, vaze. Trebuie să reții că va atrage privirile și va determina adesea punctul focal al camerei. De exemplu, dacă optezi pentru pătura verde smarald din fir gigant, aceasta va atrage privirile oricui va intra în cameră. La fel și dacă folosești perne de un verde contrastant cu canapeaua. Culoarea verde induce o atmosferă de liniște și pace, relaxantă, bună atât pentru somn, cât și pentru activități intelectuale.

Pătura este împletită manual din lână naturală de merinos. Lâna de merinos este hipoalergenică, pufoasă, moale, călduroasă, sigură pentru copii și prietenoasă cu mediul, fiind biodegradabilă.

Pentru a păstra cât mai bine aspectul pufos, este recomandată curățarea chimică uscată.

Scămoșarea este un proces natural și firesc, specific oricărui articol din lână naturală. Recomandăm ca periodic scamele să fie îndepărtate cu mâna și nu cu aparate electrice. Pătura poate fi scuturată ori de câte ori este nevoie.

Dacă dorești o altă dimensiune decât cele de pe site, lasă-ne un mesaj.

Detalii