Pătură din fir gigant, lână merinos, roz candy

390,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marime
Disponibil cu precomanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Comenzile pe aceasta culoare se vor confirma telefonic individual, dupa ce se va verifica stocul necesar de fire pentru tricotarea produsului! 

Folosește diferite accente de roz pentru a aduce la viață sufrageria sau un dormitor decorat mult prea simplu. Rozul pare o culoare ce nu poate fi transpusă decât în design-ul unui dormitor de fete, însă acesta este doar un mit. Rozul și diferitele nuanțe ale acestei culori pot fi extrem de elegante dacă știm cum să le asociem. Această culoare te duce cu gândul la grijă, dragoste și compasiune. Este o culoare ce inspiră pozitivitate, dar și intimitate.

Pătura este împletită manual din lână naturală de merinos. Lâna de merinos este hipoalergenică, pufoasă, moale, călduroasă, sigură pentru copii și prietenoasă cu mediul, fiind biodegradabilă.

Pentru a păstra cât mai bine aspectul pufos, este recomandată curățarea chimică uscată.

Scămoșarea este un proces natural și firesc, specific oricărui articol din lână naturală. Recomandăm ca periodic scamele să fie îndepărtate cu mâna și nu cu aparate electrice. Pătura poate fi scuturată ori de câte ori este nevoie.

Dacă dorești o altă dimensiune decât cele de pe site, lasă-ne un mesaj.

Detalii