Pătură din fir gigant, amestec lână naturală, maro

265,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marime
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

O nuanță care seamănă foarte mult cu lemnul, are un aspect tradițional, în mare parte maro cu mici firicele bej. Firul este românesc, pieptănat manual în torcătorie tradițonală. Lâna nu este pigmentată, este un fir în cea mai naturală stare posibilă, netors, doar pieptănat potrivit pentru a se putea tricota cu mâna.

Compoziția firului este un amestec de lână merinos și lână țigaie. Lâna de merinos este hipoalergenică, pufoasă, moale, călduroasă, sigură pentru copii și prietenoasă cu mediul, fiind biodegradabilă. Lâna de țigaie are particlarități similare, dar este un pic mai aspră la atingere decât merinosul. Făcând acest amestec, avem un fir rezistent, autentic și plăcut la atingere. 

Pentru a păstra cât mai bine aspectul pufos al păturii și pentru a scoate mirosul de lână de oaie (dacă deranjează), este recomandată curățarea chimică uscată.

Scămoșarea este un proces natural și firesc, specific oricărui articol din lână naturală. Recomandăm ca periodic scamele să fie îndepărtate cu mâna și nu cu aparate electrice. Pătura poate fi scuturată ori de câte ori este nevoie. 

Detalii