Fir gigant, lână merinos, albastru ultramarin

165,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Prețul afișat este pentru 1 kg! 

Potrivit studiilor științifice, albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor, în special a bărbaților întrucât nuanțele întunecate ale acestuia sunt considerate extrem de masculine și conectate cu semnificații precum succesul, autoritatea și afacerile. Albastrul deschis denotă pace, seninatate, spiritualitate și infinitate.

Lâna merinos este cunoscută ca fiind printre cele mai fine lâni din lume. Firele gigante, groase de 6 cm, îți dau posibilitatea să împletești cu mâna rapid păturici, fulare sau perne foarte pufoase și călduroase. Datorită calității firelor de tricotat foarte groase, rezultatele sunt excepționale și de mare efect!

Toate firele sunt produse în România, prin urmare timpul de execuție a comenzilor este redus considerabil. Poți comanda cantități nelimitate de fire. Lâna utilizată este de o calitate foarte înaltă, este hipoalergenică și catifelată la atingere.

Important: Culorile pot varia ușor de la lot la lot datorită naturii fibrei naturale. Depunem toate eforturile pentru a prezenta corect culorile, însă acestea pot avea mici variații și din cauza intensității ecranului pe care este văzută poza. Dacă aveți nevoie de mai multe poze, vă rog să ne contactați.

Firele din miezul ghemurilor pot fi un pic șifonate din cauza presiunii, dar se vor uniformiza la loc în timpul împletitului.

Nu știi de câtă lână ai nevoie?

Un fular circular gigant – 0,5-1 kg lână, depinde de mărime.

Păturică 60 x 120 cm – 2kg.

Păturică 100 x 160 cm – 4kg.

Pătură 160 x 200 cm – 6kg.

Într-un kilogram intră aproximativ 45 m de fir.

Toate articolele din lână merinos se curăță chimic uscat.

Termen de livrare: între 2 și 14 zile, în funcție de firele deja în stoc sau cât de repede putem vopsi  noul lot.